tattoo artist

Josef Loco

Mitt namn är Josef Loco och jag har jobbat som tatuerare i mer än 8 år. Namnet Loco har jag fått utifrån min galna kreativitet och min förmåga att skapa en unik konst som skiljer sig från mängden.  Jag startade min resa i Luleå där ingen trodde på mig och mina drömmar. Min motivation har skapats av människor som har alltid har sett ner på mig och min konst. När jag var liten fick jag alltid höra att jag aldrig kommer att lyckas med det jag vill. Alla motgångar motiverade mig till att lyckas att jobba med det jag alltid har drömt om. 

Min Mission

Jag brinner för mitt yrke som tatuerare och ser till att alltid utvecklas varje dag som går. 

Min Vision

Om man brinner tillräckligt mycket för något i livet så kan man alltid nå sina mål genom att utveckla sin kunskap.

Du bokar tid enkelt via bokadirekt via länken nedan. 

ONLINE BOKNING