tattoo artist

Josef Loco

Mitt namn är Josef Loco och jag har jobbat som tatuerare i mer än 8 år. Namnet Loco har jag fått utifrån min galna kreativitet och min förmåga att skapa en unik konst som skiljer sig från mängden.  Jag startade min resa i Luleå där ingen trodde på mig och mina drömmar. Min motivation har skapats av människor som har alltid har sett ner på mig och min konst. När jag får höra att jag är otillräcklig så vill jag bara motbevisa det och visa alltid vad jag går för och jag tror det är det som har drivit fram mig i livet. 

Min Mission

Jag brinner för mitt yrke som tatuerare och ser till att alltid utvecklas varje dag som går. 

Min Vision

Om man brinner tillräckligt mycket för något i livet så kan man alltid nå sina mål genom att utveckla sin kunskap.

Du bokar tid enkelt via bokadirekt via länken nedan. 

ONLINE BOKNING